Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - nem kimondottan bíztató az első gameplay

|

A Sniper: Ghost Warrior sorozat eddigi két része épp csak annyira volt jó, hogy legyen értelme folytatást készíteni. A harmadik már talán kimondottan élvezetes lesz, de ezt az első előzetes után nehéz megmondani.

Hirdetés

A City Interactive a névváltással együtt egy kicsit a játékkészítés folyamatát is átgondolta, így CI Games néven már minőségibb játékokat terveznek szállítani.

Még azért mindig nem vagyunk meggyőzve arról az első videó után, hogy a Sniper: Ghost Warrior 3 tényleg kiemelkedő lesz, és 50 helyett inkább valahol 70 környéki átlaggal zár (ami még mindig nem jó, de nagy előrelépés volna). A trailernek vannak hangulatos pillanatai, de néhány animáció idejétmúlt, pár jelenet megmagyarázhatatlan (0:26-nál a késelés, vagy 0:49-nél a lövöldözés), és úgy összességében süt az egészről, hogy alacsony költségvetésből készül. Kérdés, hogy végeredményben mit nyújt játékélményben, mert azért vannak dolgok, amiket el lehet nézni, ha van, ami kompenzálja őket. Alább képeket is láthattok, ezek egész szépek.

A megjelenés 2017. január 27-ére várható, PC mellett PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)