Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - ilyen lesz a nehezített mód

|

Hatalmas lépést tesz előre a Sniper sorozat, az új videó alapján a Ghost Warrior 3 már majdnem olyan, mint egy Far Cry.

Hirdetés

Körülbelül egy hónapot kell még várnunk a következő lopakodós játék megjelenésére. A Sniper: Ghost Warrior 3 lehet a CI Games nagy kiugrása, és mivel már nem egyszer elhalasztották, valószínűleg a fejlesztőcsapat is mindent megtesz a sikerért.

Az új, kb. 14 perc hosszú gameplay videóban azt láthatjuk, hogyan hatolhatunk be egy bázisra, ahol négy rakétát kell hatástalanítani. A drónozás itt is alapelem, és amellett, hogy mesterlövész puskával távolról vadászhatunk, egy hangtompítós pisztollyal és egy késsel a közelharcban sem maradunk alul. Az egész játékmenet során a Challenge mód aktív, ami a játék nehezített módja lesz, melyben sokkal harapósabbak az ellenfelek, és nincs HUD. Megnézhetjük azt is, milyen módszerekkel csalogathatjuk el vagy ki a katonákat.

A nyílt világ valószínűleg jót tesz majd Sniper: Ghost Warrior 3-nak, még ha nem is lesz annyi tennivalónk, mint egy Far Cry-ban. Valahogy mégis azt idézi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)