Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - miért is lövöldözünk?

|

A rajthoz közeledve a CI Games egy rövid összefoglalót adott arról, ki is lesz a Sniper: Ghost Warrior 3 főszereplője és miért ölti magára az álcaruhát a legújabb játékban.

Hirdetés

Hogy milyen lesz a Sniper: Ghost Warrior 3 játékmenete, azt a PC-s játékosok hamarosan első kézből tapasztalhatják meg, de a lövöldében nem teljesen elhanyagolható a sztori sem. Erről meséltek most egy keveset a lengyel készítők.

Jon North nem valószínű, hogy minden idők legérdekesebb FPS-főszereplője lesz, ahogy a szeparatisták tevékenysége mentén instabillá vált Grúzia sem feltétlenül forradalmian új közeg. Viszont ha sikerül a főhős háttérsztoriját mondjuk választható küldetésekkel kibontani, akkor még kifejezetten izgalmas is lehet a Sniper: Ghost Warrior 3 kampánya. Amellett ugyanis, hogy a fránya szakadárokat le kell rendeznie, North tudomására jut az is, hogy az ellenséges területen látták rég halottnak hitt öccsét is, akiről úgy tudta, az ő hibájából halt meg. Áprilisban meglátjuk, hogy ebből sikerül-e néhány jelentőségteljes pillanatot kihozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)