Hirdetés

Sniper Ghost Warrior Contracts - 11 percen keresztül nézhetjük a játékmenetet

|

A fejlesztők részletesebben is megmutatják a játék egyik régióját, Kolchak Harbort.

Hirdetés

Augusztusban már láthattunk egy hosszabb gameplay videót, amely a legújabb Sniper Ghost Warrior epizódot prezentálta nekünk, azonban akkor egy youtuber kóstolt bele a Contracts játékmenetébe, most viszont a készítők mutatják meg a játék egy részét. 

Hirdetés

Akárcsak akkor, most is a játék öt egyedi régiójának egyikét, a Kolchak Harbort láthatjuk megelevenedni. Ezúttal a CI Games vezető közösségi menedzsere, Asim Tanvir kísér el minket erre a virtuális felfedezőútra, amelynek keretében bemutatja a Contracts rendszert, a tökéletes találat leadását, és azt is, hogy hányféleképpen közelíthetünk meg egy-egy feladatot. Tartsatok vele, érdemes: 

A Sniper Ghost Warrior Contracts november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)