Hirdetés

Snoop Dogg puskára cseréli a mikrofont - sok újdonsággal bővül a Call of Duty: Vanguard és a Warzone

|

A második szezon Reloaded frissítése a Call of Duty: Vanguard és az ingyenes Warzone játékosainak is temérdek újdonságot hoz.

Hirdetés

Érdemes lesz hamarosan visszanézni a Call of Duty: Warzone és a tavaly debütált Vanguard harctereire, ugyanis rövidesen méretes frissítést kap a jelenleg is futó második szezon. Még februárban derült ki, hogy van esély rá, hogy Snoop Dogg is bekerüljön valamilyen formában a játékba, és az Activision hivatalos tájékoztatása gyakorlatilag meg is erősítette ezt az értesülést. Persze nem csak a puskával szaladgáló rapper miatt érdemes átböngészni a közelgő újdonságokat.

Magyar idő szerint ma 17 órakor élesedik a Reloaded frissítés a Call of Duty: Vanguardban, holnap, vagyis március 23-án pedig a Warzone-ba is megérkeznek az újdonságok, szintén ugyanebben az időpontban. A Vanguard többjátékos módja így egyebek mellett egy vadonatúj, Arms Race nevű játékmóddal bővül, illetve bekerül az Alps csatatér is. Ezen felül friss járműveket is kap még a Sledgehammer Games lövöldéje, de a rangsorolt meccsekért rajongók is örülhetnek ennek-annak.

Hirdetés

A battle royale összecsapásokat kínáló Warzone háza táján szintén komoly változások lesznek. Átalakul például a Rebirth Island pálya, aminek keretében megváltoznak bizonyos részek, de új érdekességek és funkciók is bekerülnek.

Ezeken felül vannak olyan új tartalmak, amelyek mindkét játékot érintik. Kapunk például egy vadonatúj operátort Gustavo személyében, illetve még egy fegyvert is. Továbbá friss, kozmetikai cuccokat rejtő csomagok is elérhetővé válnak, az egyik ilyen pakk megvásárlásával pedig Snoop Doggot irányítva vonulhatunk csatába.

FaZe Snoop bizony elég menő látványt nyújt a napszemüvegében és egyáltalán nem háborúba illő öltözetében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)