Hirdetés

Snyder mesél - Az őrzők legendája ismertető

|

„Készen álltak, hogy az ősi esküvel ők is megfogadják, hogy éppé teszik ami eltört, megerősítik aki gyenge, és az életük árán is legyőzik a gonoszt.”

Hirdetés

Soren, az ifjú bagoly apja meséin nőtt fel. Meséken, melyek Ga'Hoole titokzatos őrzőiről szólnak. Testvéreivel számtalanszor játszották el Keralyze hősi történetét, miképp vezette csatába a baglyokat a gonosz Tisztákkal szemben. Ezek a történetek a háború dicsőségéről szóltak, a hősökről és a tiszteletről. De a háború igazából kegyetlen, életet nem ismerő csúf igazság, ami megváltoztatja az embereket.

Soren és testvére Tukk épp a szökellést gyakorolják, mikor leesnek családi fájukról, s már is a vadonban találják magukat védtelenül. Mire észbe kapnak, már más baglyok mentik meg az életüket, de még nem is sejtik milyen áron. A gonosz Tiszták irgalmatlanul bánnak más, alacsonyabb rendű baglyokkal, s csak saját fajukat, a titokat ismerik el méltónak az életre. A többit rabszolgasorba taszítják. A Tiszták vezére a kegyetlen Vascsőrű céljának tűzte ki az Őrzők elpusztítását. Soren és Tukk tisztavérű tito, de más-más személyiségek. Soren a hős lelkű, hű barát és testvér, míg fivére inkább az elnyomott, áruló bagoly. Mikor döntés elé állítják őket, nem áll testvére oldalára, aki még mindig bízik benne. Sorennek sikerül elhagynia a kastélyt, különleges feladatot kell teljesítenie.

Az olvasói ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)