Hirdetés

So Blonde - A legjobb forgatókönyv díjára jelölték

|

A szőke nőket pellengérre helyező kalandjáték könnyfakasztóan vicces sztorije felkeltette a brit írószövetség figyelmét.

Hirdetés

A német nyelvterületen hónapok óta kapható So Blonde a mai naptól lesz megvásárolható az Egyesült Királyságban is, így a kiadó (dtp) számára a lehető legjobbkor jött, hogy a játék történetéért felelős Steve Ince-t a legjobb videojáték forgatókönyv kategóriájában jelölték a Writer's Guild of Great Britain Awards 2008-as díjátadón. Az eseményre november 23-án kerül sor Londonban, és természetesen beszámolunk majd a további jelöltekről, illetve a végső győztesről is.

Steve Ince

steve_ince04bw.jpg


A So Blonde, mint azt fentebb is említettem a kalandjátékok komolytalanabb ágához tartozik. Ha rajzfilmszerű, meglehetősen színpompás küllem nem lenne kellően meggyőző, akkor érdemes szemügyre venni a hősnőt. A tizenéves Sunny Blonde tipikusan az a fajta csitri, amitől minden jóérzésű férfiembert kirázza a hideg, legyen bármilyen pofásan is csomagolva.

blonde.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)