Hirdetés

SOCOM 4 hivatalos megjelenés

|

A Sony bejelentette a SOCOM 4, azaz a SOCOM: Special Forces pontos megjelenési dátumait.

Hirdetés

Legutóbb még nem volt teljesen biztos az áprilisi megjelenési dátum, most már az!

Tengerentúli játékostársaink játszhatnak vele először, ugyanis az Egyesült Államokban már április 19-től elérhető a játék. Utána jövünk mi, európaiak, április 20-tól. Ausztrália és Új-Zéland április 21-én kezdhet bele, míg legrosszabbul az Egyesült Királyság lakosai jártak: ők "csak" április 22-től lövöldözhetnek kedvükre. A dátumokon és országokon kívüli szöveget ne vegyétek komolyan, jól tudom, hogy az a pár nap eltérés nem jelent sokat.

Az Egyesült Államokban SOCOM 4 címen fog futni a játék, míg nálunk a SOCOM: Special Forces címet kapja majd. Megjelenés kizárólag PlayStation 3-ra, Move támogatással!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)