Hirdetés

SOCOM: Confrontation: Holnap nem konfrontálódunk

|

Európában eredetileg pénteken debütált volna a SOCOM: Confrontation, azonban a Sony hirtelen elcsúsztatta megjelenését.

Hirdetés

A holnapi napra betervezett európai SOCOM: Confrontation megjelenés elúszott, jelentették a Sony illetékesei. Néhány napja több értékesítő is jövő évre listázta be a PlayStation 3 exkluzivitást, mely Amerikában már a játékosok szolgálatába állt. Az online taktikai-lövöldözős produktum valamikor 2009 elején hajózik kontinensünkre, a csúszás pontos okait nem részletezte a Sony. Persze a türelmetlen játékosoknak nem kell megvárniuk az európai megjelenést, ha szeretnék belevetni magukat az online izgalmakba, egy kis „csalással" már előbb hozzájuthatnak. Habár pontos okokat nem tapasztottak késleltetett játékuk mellé tudni lehet, hogy az amerikai verzió bizony nem sikeredett hibamentesre. Talán a fejlesztők szeretnének megszabadulni bogárkáiktól és egy problémamentes SOCOM: Confrontation változatot piacra dobni Európában.

socom-confrontation-1588.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)