Hirdetés

SOCOM: Fireteam Bravo 3 bejelentés

|

Folytatás készül a több mint két esztendővel ezelőtt piacra dobott SOCOM Fireteam Bravo 2 című alkotáshoz.

Hirdetés

A kizárólag Playstation Portable marokkonzolra fejlesztett játék minden tekintetben felülmúlja elődjeit, legalábbis a hivatalos sajtóközleményben foglaltak szerint. A SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 története egy korábbi KGB ügynök, Alexander Gozorov körül bonyolódik, kinek személyét azzal gyanúsítják, hogy tömegpusztító fegyverekre vonatkozó fontos információkat tart vissza.

Az eddigi SOCOM produktumokban megszokhattuk a taktikus mulitplayer játékmenetet, ezen szinte semmit sem változtat a SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3, ellenben a Slant Six (SOCOM: Confrontation ) fejlesztette játékban akár kevesebb figyelmet fordíthatunk a tökéletesen kivitelezett, halálpontos akciótervekre és helyette kizárólag tűzerőnkre, társainkra támaszkodhatunk. Megjelenési dátummal nem szolgáltak az illetékesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)