Hirdetés

Sok bajt vetítenek elő a Marvel's Spider-Man 2 új előzetesei

|

A PlayStation Showcase során végre belenézhettünk a folytatás játékmenetébe.

Hirdetés

Bár egyes részleteket már tudunk a Marvel's Spider-Man folytatásáról (mint például azt, hogy masszív lesz, hogy egy nagyon cool új technológia is megjelenhet benne és hogy egy képregény vezeti fel), azonban az Insomniac Games még számos dologgal adósunk: nem láthattuk még a játékmenetet, és egyelőre a megjelenés kapcsán is csak annyi derült ki, hogy idén ősszel várható

A PlayStation Showcase keretében adta magát a lehetőség, hogy a csapat mondjon és mutasson újdonságokat, és a Sony nem is okozott csalódást, szorított helyet a Marvel's Spider-Man 2-nek. 

Hirdetés

Az alábbi kedvcsinálóban megmutatta magát Pókember egyik legnagyobb ellenfele, Kraven, a vadász, aki rögtön prezentálta is, hogy vele nem érdemes szórakozni, ahogyan azzal kapcsolatban sem hagyott kétséget, hogy ki(k)re fog legközelebb vadászni.

Az Insomniac adott egy komolyabb ízelítőt a játékmenetből is: megnézhetjük, hogy milyen lesz a harc egy szimbióta segítségével, milyen újfajta ellenfelek nehezítik meg a hálószövők dolgát, hogyan fog harcolni Miles Morales, valamint azt is, hogy milyen lesz egy izgalmas - földön, levegőben és vízen is folyó - üldözés. Elképesztően néz ki a folytatás, alaposan megdolgoztatja majd a Sony konzolját. Nézzétek csak: 

Napra pontos megjelenési dátumot sajnos nem kaptunk, így továbbra is csak annyit tudunk, hogy a Marvel's Spider-Man 2 valamikor ősszel fog megjelenni, kizárólag PlayStation 5-re. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)