Hirdetés

Sok ismerős arcot visszahozhat a Resident Evil Outrage

|

Nagyon úgy tűnik, hogy újabb információkat tudhattunk meg a Switchre érkező játékról.

Hirdetés

Hamarosan friss résszel bővül a Resident Evil sorozat, ugyanis tavasszal jön a Village, ami a hetedik számozott epizód eseményeit folytatja majd, habár a rajongók egy része a történet helyett valószínűleg inkább Lady Dimitrescu miatt várja Ethan Winters következő kalandját.

Emellett egyébként arról is pletykáltak már, hogy megújult formában jelenhet meg a Resident Evil 4, és ha ez még nem volna elég, esélyes, hogy egy harmadik újdonság is érkezik a jövőben.

Hirdetés

Korábban már felröppent a hír, miszerint készülhet a Resident Evil Revelations 3, és a jelek szerint ez részben igaz is, viszont nem ez lehet a projekt valódi címe. Egy korábban már bizonyított szivárogtató, Dusk Golem ugyanis nemrég arról számolt be, hogy az új játék a Resident Evil Outrage nevet viselheti, és nagyjából olyan típusú rész lesz, mint a Code Veronica, tehát nem számozott folytatásról van szó, de ettől függetlenül fontos kaland lehet.

A játék elvileg első körben csak Nintendo Switchre készül (idővel persze majd a többi platformra is megjelenhet), és a jól ismert RE Engine-t használja, így nem ez lesz a széria leglátványosabb darabja, ám a hibrid konzolon azért így is elég jól mutat majd. Dusk Golem szerint az Outrage egyik főszereplője egy ismerős karakter, Rebecca Chambers lesz, akivel több korábbi részben is találkozhattunk már. Rajta kívül lesz még két másik főhős is, akik szintén visszatérő szereplők, de a kilétüket egyelőre homály fedi.

A friss pletyka szerint az Outrage valamikor a Village megjelenése után debütálhat, és várhatóan még idén meg is történik a hivatalos bejelentés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)