Hirdetés

Sok jót nem sejtet, hogy a Skull & Bones bétája csak egy platformon lesz elérhető

|

Nem mintha eddig annyira sok okunk lett volna az optimizmusra a Ubisoft új játéka kapcsán...

Hirdetés

Eltelt egy újabb Ubisoft Forward anélkül, hogy a Skull & Bones megjelenési dátumot kapott volna, sőt, a kiadó azt találta helyénvalónak, hogy a játékmenet, a legutóbbi halasztás óta életbe lépett változtatások további részletezése helyett felkér egy zenekart, amely beatboxszal és torokénekkel vegyített számával emlékeztet minket arra, hogy a játék egyszer majd tényleg elkészül.

Az előadás keretében azt bejelentették azért, hogy augusztus 25. és augusztus 28. között zajlik majd a következő zárt béta, azt viszont nem emelték ki, hogy ebből a körből kizárták a konzolosokat.

Hirdetés

A hivatalos oldalon már csak PC-s tesztre lehet jelentkezni, holott korábban a PlayStation és Xbox konzolokra készülő változatokat is megmutatták a közönség egy kis részének. Indoklás nincs, már azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a konzolos kiadás késni fog.

Állítólag van már a játéknak egy sokkal jobb, még nem mutogatott változata is. Szeretnénk látni, nem biztos, hogy idén fogjuk is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)