Hirdetés

Sok rajongó meggyőződése, hogy van titkos tehenes rész a Diablo IV-ben, de mit mondanak erre a fejlesztők?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy jó úton haladhat a közösség a rejtély megfejtése felé.

Hirdetés

Pedig már a Blizzard is szólt, hogy nem érdemes keresgélni, ez nem szegte kedvét a legelszántabb rajongóknak, akik még most is mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a titkos tehenes részt a Diablo IV-ben. Az ominózus pályarészt, amely annak idején a Diablo II-ben debütált, mostanra már a széria Szent Gráljaként tartható számon, így nem is volt kérdés, hogy a júniusban megjelent Diablo IV-ben is azonnal a  bocik keresésére sietnek majd a játékosok.

Sokaknak okozott csalódást ekkor Rod Fergusson, a széria jelenlegi vezető producere, aki hamar megerősítette, hogy nem sok értelme van a keresésnek, hiszen sajnálatos módon az idei felvonásba nem került be a tehenes szint. Mindez azonban csak olaj volt a tűzre, aminek következtében a közösség újult erővel indult neki a titkos pályarészre utaló információmorzsák gyűjtögetésének.

Hirdetés

Még októberben történt egy komolyabb áttörés az ügyben, de magát a szintet továbbra sem sikerült feltárni. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy mégiscsak kifizetődő volt a rajongók elszántsága, ugyanis szembe menve Fergusson korábbi állításaival, most két fejlesztő is erősen utalhatott arra, hogy érdemes lehet még tovább keresgélni.

A dolog egy interjú során került elő, ahol is Joe Piepiorát (game director) és Tiffany Watot (production director) faggatták a titkos tehenes részről. Mint az várható volt, hamar poénkodásba fulladt a téma, de több dolog miatt is gyanús volt a páros reakciója.

Wat először a tehenes szinttel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta:

"Szörnyen nevetségesen hangzik. Mármint azt hallottam, hogy egy csomó játékos teheneket mészárol."

Mire Piepiora közbekérdezett:

"Szegény ártatlan teheneket a Diablo vidékein?"

Erre Wat a következőket mondta:

"Sanctuaryben. Sanctuary még tehénként sem egy jó hely. Azt azonban elmondhatom, hogy ha az emberek összeszedtek valamilyen tárgyat a tehénmészárlós kampányuk során, akkor azt tartsák meg."

Piepiora természetesen azonnal rávágta, hogy fogalma sincs, hogy miről beszél a társa, amiből persze tényleg következhet, hogy csak tréfáltak, de jó esély van arra is, hogy erősen utaltak arra, hogy valahol valóban ott rejtőzhet a titkos tehenes szint és jó úton jár a közösség.

Nem lepődnénk meg, ha most még lelkesebben vágnának neki a nyomozásnak az elszánt játékosok, akiknek bőven lesz idejük erre, ugyanis a Diablo IV első kiegészítője, a Vessels of Hatred valamikor 2024 végén érkezik majd, ami nem mellesleg úgy néz ki, hogy erősen hajaz majd a Diablo II-re, ahonnan ugyebár a titkos tehenes rész is származik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)