Hirdetés

Sok-sok Unreal videó!

|

Nem csigázom tovább a népeket. Ahogy azt korábban említettem, előkerült néhány animáció, a Legend Entertainment/Digital Extremes készülő játékaiból, az Unreal 2-ből, az Unreal Tournament 2-ből valamint az Unreal Warfare-ből. Ezeket a Giga.de, német honlapról tudjátok letölteni. A videók a GIGA Games nevezetű TV műsorból származnak, melyet alig néhány órája (egészen pontosan a tegnap esti órákban) vetítettek le. Az 8 animáció összmérete közel 200MB, és sajna nem a legjobb minőségűek. Ennek ellenére mindenképpen érdemes megkukkantani ezeket! A design1 vére keresztelt videóban pl. nagyon jól látható egy eddigieknél sokkal élethűbb víz effekt! Szóval? Érdekel a dolog? Klikk ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)