Hirdetés

Sok szeretettel Japánból!

|

A Scythe mindig is igyekezett az innovatív cégek mezőnyébe tartozni, így egyre másra érkeznek az új eszközök.

Hirdetés

A termék skála bővítésével újabb piaci szegmensek meghódítása a cél. Mostani cikkünkben két új ventilátor típusról, egy PC-s erősítő egységről és egy vezeték nélküli hőmérő eszközről lesz szó. Az Ultra Kaze igazi érdekessége, abban rejlik, hogy mintegy 13mm-el vastagabb az átlagos szélkeverőknél. A Scythe részéről igen meglepő termék, a Kama Bay AMP erősítő. Nem nem írtam félre ez tényleg egy PC-kbe szánt viszonylag kis teljesítményű (2*10W) erősítő, melyet MP3-as eszközökhöz, CD lejátszókhoz, számítógépekhez és konzolokhoz ajánlanak.

 



 


A Slip Stream néven futó, ventik, „magját" kisebbre vették az átlagoshoz képest, így a lapátok méretét tovább lehetett növelni. Végül, de nem utolsó sorban ejtsünk pár szót a Scythe Kama Thermo Wireless-ről. Ez az apró eszköz egy vezeték nélküli hőmérő, mely 0°C-tól 100°C-ig képes adatokat szolgáltatni +-2°C-os hiba határral. Az egész cikk,a termékek bővebb bemutatásával és még több képpel ITT olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)