Hirdetés

Sok World of Warcraft játékos életét fogja megkönnyíteni a következő frissítés

|

Az elmúlt években a Blizzard mindent megtett azért, hogy mindenki élvezhesse a világ legismertebb MMO-ját. A 10.2 is efelé tesz majd egy újabb lépést.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight néhány hét egy vaskosabb tartalmi csomaggal bővül ki. Az újdonságok mellett azért régi apróságokhoz is hozzányúlnak a fejlesztők, főleg ami a játék akadálymentességét illeti.

A Blizzard különböző UI elemekkel és beállítási lehetőségekkel eddig is megtette, amit lehetett, azért, hogy segítse a hátrányos helyzetű játékosok életét. A 10.2 egyik újdonsága szintén ezzel a céllal készült.

Hirdetés

Az új lehetőséget az Accessibility Option menü alatt találjuk, és lényege, hogy kevésbé zavaró hátteret adjon az NPC interakciókor felugró ablaknak. Öt különböző beállításból választhatunk majd, megkönnyítve ezzel például a küldetések szövegeinek olvashatóságát.

Ez a kis apróság nem fogja megváltoztatni az átlag játékosok életét, de nagy segítség lehet azoknak, akik különböző olvasási nehézségekkel küzdenek. És egyébként is, a világon minden jobb egy Dark Mode kapcsolóval.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)