Hirdetés

Sokaknak drága lehet a Skyrim évfordulós kiadása

|

A Bethesda nem tűnik szégyenlősnek, szép árat kér a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Editionért.

Hirdetés

A jövő héten lesz 10 éve annak, hogy megérkezett közénk a The Elder Scrolls V: Skyrim, és a kerek évforduló alkalmából már megint új csomagban kínálja nekünk a kalandot a Bethesda.

Az Anniversary Edition talán tényleg a legteljesebb kiadásnak nevezhető, hiszen az alapjáték és a DLC-k mellett még egy csomó modot is tartalmaz, de ettől függetlenül nem biztos, hogy indokolt a pakk árazása.

Hirdetés

Kiderült, hogy az évfordulós változat 54,99 euróba kerül majd a digitális áruházakban. Ez átváltva közel 20 ezer forint, ami sajnos nagyon pofátlan árnak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy valódi újdonságnak leginkább csak egy adag rajongói alkotást tekinthetünk a Creation Clubból összeválogatva, illetve bizonyos next-gen javításokat. Ráadásul egyelőre nem is tudni, hogy utóbbiak pontosan mennyire lesznek látványosak.

Némileg jobb a helyzet, ha már megvan a Special Edition kiadás, mivel így "csak" 19,99 eurót kell kiperkálnunk az évfordulós frissítés tartalmi részéért (a ráncfelvarrás ingyenes). Ez kicsivel több mint 7000 forint. Egyébként az is kiderült, hogy a Special Edition achievementjei és trófeái átkerülhetnek az Anniversary Editionbe, kivéve akkor, ha PS4-es verzióról frissítünk PS5-ösre.

A Skyrim évfordulós csomagja november 11-én jelenik meg. Szerintetek jogos ennyit elkérni érte?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)