Hirdetés

Sokat kell még várni a Warhammer 40,000: Space Marine II megjelenésére

|

Az volt a terv, hogy 2023 telén kapjuk meg a folytatást, de ez nem fog összejönni.

Hirdetés

A 2011-es Warhammer 40,000: Space Marine-t még a Company of Heroes játékokról ismert Relic Entertainment rakta össze, ám az új részt már a Saber Interactive jegyzi. Újfent átvehetjük az irányítást az űrgárdisták Ultramarines káptalanjába tartozó Titus hadnagy felett, akinek ezúttal a tiranidák armadájával kell szembenéznie - szerencsére a játék kooperatívan is játszható lesz, akár két másik űrgárdista is csatlakozhat, hogy győzelmet arassunk az Istencsászár dicsőségére. 

Bár napra pontos premierdátummal eddig nem szolgáltak a készítők, azt legalább belőtték, hogy 2023 telére, tehát idén december és 2024 februárja között tervezték a megjelenést. A Focus Entertainment legújabb közleménye alapján azonban sokkal több időre lesz szükség a fejlesztőknek. 

Hirdetés

A kiadó nemrég kiadott egy helyzetjelentést a nála formálódó projektekkel kapcsolatban, és a dokumentumban szerepelt a Warhammer 40,000: Space Marine 2 is: a Games Workshoppal együttműködésben készített folytatással azonban már csak 2024 második felében számolnak annak érdekében, hogy a Saber megkapja a kellő időt a játék csiszolásához, és a legjobb élmény eléréséhez. A vállalat elkötelezett amellett, hogy egy olyan játékot adjon ki, ami a legmagasabb minőséget képviseli, és ami felülmúlja a franchise számtalan rajongójának elvárásait - a Space Marine 2-t már több mint egymillióan rakták kívánságlistára, szóval nagy iránta az érdeklődés. 

A PC-re (Steamen), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő Warhammer 40,000: Space Marine 2 hivatalos dátumát várhatóan a december 7-én (magyar idő szerint december 8-án hajnalban) megrendezésre kerülő The Game Awardson fogják bejelenteni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)