Hirdetés

Sokat kell még várnunk rá, hogy a The Sims egyik nagy riválisa, a Paralives befusson

|

A The Sims 5 nem egyeduralkodóként érkezik, lesz konkurencia.

Hirdetés

Rég hallottunk már az Alex Massé és csapata által fejlesztett életszimulátorról, amelyben megalkothatjuk majd a hozzánk legjobban passzoló karaktert, megépíthetjük és berendezhetjük álmaink otthonát, felfedezhetünk egy számos izgalmat rejtő várost, más emberekkel ismerkedhetünk és alakíthatunk ki kapcsolatokat és így tovább. A Paralives nem titkoltan a The Sims franchise babérjaira szeretne törni, akárcsak a Paradox Tectonicnál készülő Life by You

De nemcsak a stílus kedvelőinek meghódítása és a The Sims trónjának elorzása, mint cél köti össze a két projektet, hanem az is, hogy mindkettőre sokat kell még várnunk. A Life by You a tervek szerint már idén júniusban elrajtol korai hozzáféréssel, a Paralives megjelenése viszont még ennél is távolabb van. 

Hirdetés

A fejlesztést vezető Alex Massé egy hétperces gameplay videó és a hozzá tartozó blogbejegyzés formájában adott helyzetjelentést arról, hol tart a Paralives, kitért a DLC-kkel kapcsolatos terveikre is, és azzal a bejelentéssel zárult a bejelentkezés, hogy elárulta: a megjelenést 2025-re tervezik. De ekkor még csak az Early Access-verziót fogjuk megkapni bugokkal és hiányzó funkciókkal. Azt azonban kikötötte a csapat, hogy minden frissítés és bővítés ingyenes lesz, és nem fogunk belefulladni a fizetős DLC-kbe, ezzel is középső ujjat mutatva az Electronic Artsnak és a Maxisnak.

A Paralives-t még 2019-ben jelentették be, és jelenleg több mint 7200-an támogatják havonta a Patreonon keresztül, ami közel 13 millió forintnyi havi bevételt jelent a készítők számára. Ez elképesztő, ha figyelembe vesszük, hogy milyen ritkán mutatnak belőle valamit, a játékosok láthatóan ki vannak éhezve egy komoly The Sims-kihívóra. Eközben készül a The Sims 5 is, szóval lesz "harc".

Ti mit gondoltok róla? 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)