Hirdetés

Sokat kellett várni rá, de ez is eljött: a New World még a Counter-Strike 2-t is lehagyta a Steamen

|

Megjelent az Amazon MMORPG-jének kiegészítője, ami új életet lehet a játékba.

Hirdetés

A New World visszatért a csúcsra, legalábbis egyelőre. Az Amazon online szerepjátéka hatalmas izgalmak közepette jelent meg 2021 szeptemberében, és a hype csúcsán több mint 900 000-es egyidejű játékosszámot produkált. Az emberek imádták, amíg egyszer csak meg nem unták.

A New World fénye olyan gyorsan hunyt ki, amilyen gyorsan anno fellobbant. Az elmúlt két évben csak a keményvonalas rajongók tartották életben a mókát, de ez most változni látszik.

Hirdetés

A New World: Rise of the Angry Earth érkezése ismét a csúcsra repítette az Amazon titánját. Ugyan nem tartunk ott, mint 2021-ben, de a Steam globális eladási listáján az alapjáték épp második helyezettként szerepel, rögtön a Counter-Strike 2 mögött. Ha egyébként ellátogatunk az Egyesült Királyság helyi listájára, ott már a New World a CS2-t is leelőzte.

Ami az egyidejű játékosszámot illeti, ott persze még mindig nem közelíti meg a Counter-Strike eredményeit. Ettől függetlenül a közelmúltbeli 50 105-ös csúcs legalább kétszeres érdeklődést tükröz az előző eredményekhez képest. A játék 2023 nagy részében 20 és 25 000 játékos körül keringett.

A kedvező eladási eredményekhez egyébként valószínűleg hozzátesz, hogy a New World alapjáték épp 15,99 euróba kerül, és a kiegészítővel összerakott teljes csomagot is csak 45 euróért árulják. Ezek az árak október 10-ig lesznek érvényesek, így ha érdekel benneteket a New World, akkor most lesz érdemes ráugrani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)