Hirdetés

Sólyomszem is irányítható lesz a Marvel's Avengersben

|

A mai Marvel's Avengers War Table során a Crystal Dynamics nem csak a hősről, de a bétáról is mesélt.

Hirdetés

Napokon belül kipróbálhatjuk majd a Marvel's Avengerst, mivel a fejlesztők augusztus folyamán több alkalommal is beengednek minket a játékba. Arról, hogy pontosan mi a menetrend, a linken találtok részletes tájékoztatást, ma pedig a HARM szobákról tudtunk meg többet, melyekben virtuálisan edzhetünk az éles harcra, akár egyedül, akár gépi ellenfelekkel vagy barátainkkal közösen. A béta során Vasember (akinek ultimate képessége a Hulkbuster páncél), Kamala Khan, Fekete Özvegy és Hulk lesznek irányíthatók, négy kihívás során vezethetjük az általuk formált csapatot.

Hirdetés

Részletezték továbbá a Warzone-okat is, amik a játék kooperatív missziói lesznek; némelyiket 10 perc alatt teljesíthetjük, mások akár 2 óra hosszáig is tarthatnak. Az első videó a bétában várható tartalmakat mutatja be.

Az alább látható Sólyomszem (Hawkeye) lesz az első olyan hős, aki a megjelenés után csatlakozik a felhozatalhoz, és egy külön küldetésszállal azt is megindokolják, miért nem tartott a többi hőssel a kampány során.

A Marvel's Avengers szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de az új konzolokon is játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)