Hirdetés

Sonic a Super Mario Galaxy 2-ben?

|

Érdekes pletyka ütötte fel a fejét a világhálón, miszerint a Super Mario Galaxy második részében a SEGA kék sünjét, Sonicot is irányíthatjuk.

Hirdetés

Az NGamer magazin értesülései szerint a Nintendo és a SEGA szövetségre léptek, méghozzá olyan módon, hogy a Super Mario Galaxy 2-ben Sonic is szerepelhet, méghozzá a Green Hill Galaxy pályáin láthatjuk őt viszont.

Ez a SEGA rajongók szemébe talán örömkönnyeket csalhat, ám a Nintendo, és ezzel együtt Mario rajongói nem érzik magukat túl boldognak a hír hallatán. Meglátjuk, a pletyka igaz lesz-e, addig is érdemes kifejteni a véleményeteket a kommentekben. Én is csak pislogok. Igazából ahogy az alábbi képen is látható, nem ez lenne az első eset, hogy a két karakter egy játékban találkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)