Hirdetés

Sonic apuka a Nintendo-nál

|

A Nintendo ügyesen választ munkatársakat, ez most sincs másképp.

Hirdetés

Mindenki kedvenc kék, sportcipőben száguldó sündisznójának egyik megalkotója, Hirokazu Yasuhara csatlakozik a Nintendo táborához. Yasuhara 1988-ban kezdte karrierét a SEGA-nál Yuni Naka társaságában, ahol játék tervező és dizájner szerepet töltött be a korai Sonic játékoknál a Genesis-től kezdve a Sega Saturn-ig.

Emellett a 2K Sport's Visual Concepts Entartainment-nél, illetve a Naughty Dog-nál is eltöltött némi időt, utobbinál mint vezető dizájner, ahol többek között a Jak & Daxter és Uncharted szériákon dolgozott. Legutóbb a Namco Bandai-nak segített be a Pac-Man Party megalkotásában Wii-re. Sonic szülőatyja a Nintendo America színeiben fog munkába állni Washington-ban, bár pontos szerepéről egyelőre nem tudni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)