Hirdetés

Sonic BioWare szerepjáték: komolyan gondolták...

|

Bizony, bizony: itt is vannak az első képek a KotOR fejlesztőinek új RPG-jéből, amely a kék sündisznó kalandjairól szól…

Hirdetés

A Sonic RPG-ről szóló hír ugyan nem újdonság, de valahogy... mégis olyan hihetetlennek tűnt, pedig de. Olyannyira „de”, hogy ITT vannak az első scannelt képek is a játékból. A Sonic szerepjátékot a BioWare Nintendo DS-re készíti, úgyhogy elképzelhető, hogy ezért akartak elszakadni a Microsofttól, nem más célokból, mint ahogy azt egyesek előfeltételezhették… Egyébként elnézést a Sonic fanoktól, nem akarok én senkit megbántani, csakhát... Sonic és szerepjáték...? Anyám borogass... (/Gyorsan betölt Mass Effect és próbál nem kék sündisznókra gondolni…)

 

59481020080112_125120_2_big.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)