Hirdetés

Sonic Riders - Kedvenc sününk visszatér a PC-re

|

Bizony a SEGA üdvöskéjének legújabb epizódja PC-re is elkészül.

Hirdetés

A SEGA bejelentette, hogy a Sonic Riders című játékát, mely tulajdonképpen egy verseny szerű játéknak ígérkezik, PC-re is fejlesztik és már most év végén meg is jelenik. A játékban ezúttal rengeteg száguldozásban lesz részünk na és persze rengeteg mókában. Nagy jelentőssége lesz majd a levegőben elvégezhető trükköknek, melyeknek köszönhetően még nagyobb előnyökre tehetünk majd szert az ellenséggel szemben versenyeink során.

Természetesen a sztori adott. Ismét találkozunk Sonic-kal és barátaival, akik ismét a gonosz Dr. Eggman ellen harcolnak, akinek új csatlósa akadt a gonosz Babylon Rogues személyében. Ám a doki egy versenysorozatot rendez, melyre bátor ismerőseink is beneveznek, hogy lefülelhessék Eggmant. Ám addig összesen 13 gyönyörű pályán kell átküzdeniük magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)