Sonic - új játék jön a 25. évfordulóra?

|

Negyed évszázadossá válik a Sonic sorozat. Az esetleges ünnepi játékról azonban egymásnak ellentmondó hírek érkeznek. Annyi biztos, hogy kaptunk egy csinos új Sonic logót.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Idén pontosan 25 éves lesz a SEGA jól ismert kék tarajos sülje. Sonic hivatalos Twitter profilján már meg is érkezett az új ünnepi logó, de lehetséges, hogy egyéb izgalmakat is tartogat majd a villámgyors kék kisállatnak ez az év.

A Den of Geek hívta fel rá a figyelmet, hogy a Crush 40 énekese egy érdekes szösszenetet posztolt Facebook oldalára. A Crush 40 korábban több Sonic játék zenei anyagáért is felelős volt. A jelek szerint ez a bejegyzés gyorsan törlésre került, de elvileg így szólt: "Tervezünk néhány előadást 2016-ban, ahol megünnepeljük Sonic évfordulóját. Elképzelhető, hogy részt veszünk néhány új szám megírásában, melyek az új évfordulós játékhoz készülnek. További részletek hamarosan..."

Ennek ellenére a Crush 40 együttes Twitter oldalán csupán olyan bejegyzések találhatóak, melyek szerint a banda semmi konkrétumot nem tud egy esetleges évfordulós Sonic játék érkezéséről.

Bár a SEGA még nem erősítette meg a 25 éves ünnepi játék megjelenését, egy új Sonic cím biztosan érkezik idén. Ez a 3DS-re megjelenő Sonic Boom: Fire & Ice lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!