Hirdetés

Sonny az érzőszívű zombi

|

A mai játéközön ajánló keretében, egy már bizonyított játék folytatását prezentáljuk nektek.

Hirdetés

A zombik teljesen elözönlötték a számítógépes játékokat. A Call of Duty-tól kezdve a Grand Theft Autoig, minden magára valamit is adó gamma felvonultatta a zombikat. Ezen zombitémák közös jellemzője, hogy eleddiglen a zombik csak mint felszeletelésre váró pixelhalmazok léteztek. Nem úgy a Sonny esetében! Itt kérem mindenki kipróbálatlanja, milyen is amikor egy nagyobb tüsszentéstől leszáll az orra. Bizony, bizony, kedvenc(?) főhősünk egy zombi. Nem is akármilyen zombi! Aki kiváncsi a történetre az tolja végig az első részt is (ott a link alul), mert a második epizód - milyen meglepő - ott folytatja a sztorit, ahol az első abbahagyta. A játék maga egy RPG, stratégiai elemekkel fűszerezve. A harcok kicsit Final Fantasy-sek - persze nem árt a képzelőerő - , a talentfa a World of Warcraftot idézi, a karakterek szépen beszélnek, a vér fröcsög. Mi kell még emberek? Irány játszani! (katt a képre)

sonny1.jpg

sonny2.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)