Hirdetés

Jön az eddigi legvékonyabb PlayStation

|

Először volt a „kövér” PS3. Aztán jött a nem olyan kövér PS3, majd az egészen vékony PS3. Egy meghívó szerint most valami még ezeknél is vékonyabbat fognak bejelenteni.

Hirdetés

A Sony ma szétküldött néhány meghívót, melyekkel Londonba invitálta az újságírókat egy „exkluzív reggelire".

A január 30-án, délelőtt 10 órakor tartott sajtótájékoztató meghívóján csupán három mondat szerepelt, ezek közül a számunkra legérdekesebb az utolsó: „A PlayStation történelmének legnagyobb megjelenése után tarts velünk a legvékonyabb [PlayStaton] bemutatójára.” Gondolhatunk persze arra, hogy jön egy nagyon vékony PS3, de sokkal valószínűbb, hogy a Japánban tavaly bemutatott PS Vita 2000-et leplezik le... újra. A készülék húsz százalékkal vékonyabb és tizenöt százalékkal könnyebb a jelenleg forgalomban lévő a Vitánál, és LCD képernyővel, valamint 1 GB beépített memóriával kapható a szigetországban. Esélyes még a Vita TV európai piacra szánt verziójának bejelentése is, de erre azért nem fogadnánk. Szintén számítunk a PS4 + PS Vita csomag megerősítésére, ami - a korábbi értesülésekkel ellentétben - nem jött tavaly decemberben.

Mit szeretnétek a legjobban: egy még vékonyabb PS3-at, egy Vita TV-t vagy egy új Vitát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)