Hirdetés

Gran Turismo 6 - koncepció videó érkezett

|

A GT6 megjelenéséig még jócskán hátra van, de egy pillantást már most vethetünk a Polyphony Digital szimulátorára.

Hirdetés

A pár nappal ezelőtti Gran Turismo 6 bejelentés után újabb anyag érkezett a játékról, ezúttal egy koncepció videó formájában, melyet az AGB tett közzé, és habár nem hivatalos, de eléggé annak tűnik.

A fejlesztett grafikus motorral érkező GT6-ban továbbra sem törhetjük majd ripityára a kocsikat, a játék producere ugyanis elárulta, hogy a Polyphony nem az autók széttörését, hanem azok szépségének bemutatását tartja fontosnak. A "sérülések" hasonlóak lesznek a GT5-ben látottakhoz, ahol egy frissítés után mi állíthattuk be az amortizáció mértékét.

A Gran Turismo 6 megjelenéséről egyelőre nem sokat tudni, a hivatalos álláspont szerint a PS3-ra érkező szimulátor év végén debütál majd, a kipróbálható verzió júliustól lesz elérhető. Nem hivatalos források november 28-at és PlayStation 4-es megjelenést csiripelnek, utóbbi nem is hangzik lehetetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)