Hirdetés

Átszervezés kapcsán szűnik meg a Sony Computer Entertainment

|

Két leányvállalatából csinál egy nagy céget a Sony, a frissen alakult Interactive Entertainment kezében összpontosul majd minden, a PlayStationhöz kapcsolódó feladat.

Hirdetés

A Sony néha elég érdekes dolgokkal próbálkozik, mint például a Let's Play kifejezés védjegye, de ezúttal Shawn Layden egy egészen ésszerű lépést jelentett be a cég részéről, aminek viszont egyelőre nem igazán látjuk a hatásait. Mint kiderült, egy új vállalat égisze alatt egyesítenek szinte mindent, ami a PlayStation platformhoz tartozik.

A Sony Computer Entertainment, ami elsősorban a PlayStationre érkező játékokért felelt a Sony Network Entertainmenttel került összevonásra, az új, mindent irányító entitás pedig a Sony Interactive Entertainment nevet kapta.

Az új, kaliforniai székhellyel alakuló szervezet így nem csak a PlayStation 4-et és a PlayStation VR-t fogja megtámogatni minél több és jobb játékkal, hanem az olyan, nem játékos és hálózati megoldásokért is ők felelnek majd, mint például a PSN, vagy a Sony tévés felhőszolgáltatása, a PlayStation Vue. Azt még nem tudjuk, lesznek-e előnyei ennek a lépésnek, de az már biztos, hogy ezt az intrót már nem látjuk többet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)