Hirdetés

Új projekteken ötletelnek a The Last Guardian fejlesztői

|

Hamarosan megjelenik a Knack 2 és felszabadul a Sony Japan Studio csapata, ami azt jelenti, hogy belevághatják a fejszéjüket új és izgalmas címekbe. Erről mesélt az alelnökük.

Hirdetés

Az elmúlt években a Sony Japan Studio számos kiváló játékkal lepett meg minket, legnagyobb érdemük egyértelműen a The Last Guardian kiadása volt, de természetesen szót érdemel a Gravity Rush 2 is, amit szintén szeret a játékvilág népe. 

Hirdetés

Szeptemberben megjelenik a következő játékuk, a Knack 2 is, azonban hogy ezt követően mihez kezdenek - tekintve, hogy a Shadow of the Colossus Remake-et elsősorban a Bluepoint Games készíti -, az még rejtély. A stúdió alelnöke, Allan Becker az amerikai IGN-nek nyilatkozva mesélt róla a közelmúltban, hogy a Gravity Rush 2 és The Last Guardian befejezésével nagy mérföldköveket értek el és mivel hamarosan a Knack 2 is a boltok polcaira kerül, így sokkal szabadabban kezdhetnek bele új dolgokba, számos új címen kezdtek el ötletelni. 

Noha Becker nem árult el konkrétumokat arról, hogy mit terveznek a folytatásra, a spekulációk máris megindultak azzal kapcsolatban, hogy talán egy új Bloodborne állhat a háttérben, mivel az első rész fejlesztésében is részt vettek. Ti mit látnátok a legszívesebben tőlük legközelebb? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)