Hirdetés

Sony: játssz PlayStation játékokkal PC-den!

|

A Sony szeretné, ha bárki játszhatna PlayStation játékokkal attól függetlenül, hogy rendelkezik-e PlayStationnel vagy sem.

Hirdetés

Amikor a Sony megvette a Gaikait, kicsit megijedtünk attól, hogy mit kezd majd vele, milyen sorsot szán a szolgáltatásnak és az értékes fejlesztőcsapatnak.

Aztán amikor megtudtuk, hogy PlayStation 3-as játékokat lehet streamelni PlayStation 4-re és Vita TV-re, igazából meg sem lepődtünk - a húzás kiszámítható volt, de mindenképp örömteli. Shuhei Yoshida, az SCE Worldwide Studios elnöke szeretné, ha a PlayStationös játékok nyújtotta élményt a PC-sek, a Blu-Ray lejátszóval vagy okostévével rendelkezők, a mobilosok és a tabletesek is átélhetnék. Ez a Sony végső célja, hogy ne csak Sony eszközök tudják futtatni a PlayStationre írt játékokat, hanem gyakorlatilag bármi. (Ha reálisak akarunk lenni, akkor az állításhoz hozzátennénk, hogy a „bármi”-be valószínűleg nem tartozik bele az Xbox 360 és az Xbox One, de meglátjuk.)

A next-gen Gaikai egyelőre csak az Egyesült Államokban indul valamikor 2014-ben, a Sony a sávszélességbeli különbségek miatt tart attól, hogy Európában is sikerülhet-e mindenkinek ugyanazt a színvonalat biztosítani, így az sem biztos, hogy mi egyáltalán megkapjuk valaha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)