Hirdetés

Sony London Studio - titokzatos PS4-es cím készül

|

Egy álláshirdetésnek köszönhetően új információkkal lettünk gazdagabbak a Sony London Studio új játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A srácok a Sony London Studionál olyan tapasztalt művészt keresnek munkatársnak, aki „erősen motivált, és szívesen csatlakozna egy apró, de dinamikus fejlesztőcsapathoz, hogy egy új generációs PlayStation 4 címet alkothassanak.”

„Olyan emberre van szükségünk, aki friss tapasztalatokkal rendelkezik az új konzolok területén, és nem csak a környezet és a járművek magas szintű megalkotásában, de a művészeti részlegen is besegít majd.”

Az állás betöltéséhez az alábbiakra van szükséged: „Képes legyél környezeti és járműelemeket a legmagasabb szinten tervezni” és emellett folyamatosan „működj együtt a művészeti részleg vezetőjével, hogy a segítségeddel kreatív látványvilágot alkothassatok”. Sőt a fejlesztőkkel is fogsz majd együtt dolgozni az újgeneráció fényeinek megalkotásában.

Ti mire tippeltek, milyen játékról lehet szó? Annyi biztos, hogy járművek lesznek benne, de ez azért nem szűkíti le nagyon a kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)