Hirdetés

PGW 2015 - ilyen a Media Molecule új játéka, a Dreams (videó)

|

A Media Molecule legújabb játéka nagyon érdekesen nézett ki, mikor bemutatták, viszont egész eddig nehéz volt elképzelni, hogyan is működik a gyakorlatban.

Hirdetés

A Media Molecule hatalmas sikert aratott a PlayStationön a LittleBigPlanet-sorozattal, a Tearaway pedig szintén zseniális lett. Legújabb játékuk, a Dreams egy kicsit elrugaszkodik a platformerektől, viszont a csapat szokásához híven a kreativitás ismételten központi szerepet kap.

Amikor bemutatkozott a Dreams, akkor még az ambíciózus ígéretek ellenére egy kicsit nehéz volt elképzelni, hogy hogyan fog majd valóban működni egy játék, amiben csak a képzeletünk szab határt annak, amit létrehozunk. Az idei Paris Games Week konferencián most végre egy kicsit érthetőbb demót kaptunk a srácoktól a játékból és az eddigiek alapján elég meggyőző.

A játékban nincsenek előre gyártott elemek vagy gyári beállítások, minden objektumot létrehozhatunk az impnek nevezett kis jópofa kurzorunk segítségével, aki emellett egyébként képes karaktereket, járműveket és objektumokat is irányítani.

A Dreams megjelenési dátuma még nem nyilvános, de 2016-ban biztosan lesz egy béta fázis. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)