Hirdetés

Sony NGP - Minden bizonnyal csúszni fog a japán földrengés miatt.

|

A rettenetes japán földrengés az egész világot megrázta - hatását évekig érezzük majd.

Hirdetés

Ezúttal nem egy sikeres összefogásról, hanem egy sajnálatos, de logikus késésről szól a hír.

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America igazgatója a Bloombergnek adott nyilatkozatában jelentette ki, hogy " a pusztító földrengésnek köszönhetően az NGP megjelenését minden bizonnyal 2012-re halasztjuk. Legjobb esetben egy piacra ki tudnánk hozni a gépet még ez évben." - mondta, ezzel az 'egy piaccal' Japánra utalva. Minden bizonnyal a japán piac ki fogja bírni a csúszást, hiszen a japánoknak jelenleg több bajuk is van annál, minthogy a Sony NGP-t várják, azonban a Sony ezzel a döntésével súlyos hátrányba kerülhet a többi piacokon az igen jól startoló Nintendo 3DS-el szemben - elemzők jóval az NGP megjelenése előtt már azt gondolják, hogy csak a PSP jelenlegi piaci részesedését érheti majd el a jövőben - főleg ha késik a megjelenése.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)