Hirdetés

A Sony Nindendót vásárolhat

|

A hírek szerint már nem kell sok és a Sony magáénak tudhatja azt a gyárat, mely jelenleg Nintendo DRAM chipeket gyárt a Wii U konzolokhoz.

Hirdetés

Állítólag nem is keveset, 7 milliárd yent (több, mint 15 milliárd forint) perkáltak ki a gyárért, miközben a Nintendo a mobiljátékok piacára akar betörni.

Az emlegetett gyár, mely Tsuruokában található Yamagata körzetében és jelenleg a Renesas Electronics tulajdonában van, már régóta foglalkoztatja a céget. Az üzem megszerzése után a Sony további 20 milliárd yent (több, mint 43 milliárd forint) kíván majd befektetni, az egyezség szerint az alkalmazottak egy részét is megtartják - legalábbis erről szólnak a meg nem erősített hírek. A gyártósororral az okostelefonok szenzorgyártását kívánják majd növelni, ugyanis az üzem nagysága folytán ez több,mint 30%-ot jelentene.

A Nintendo még nem erősítette meg a hírt és más gyártópartner után sem keres. Azonban pletykálnak még állítólagos DRAM chip tartalékkészletről is, ami bizony tökéletesen biztosítaná a cég esetleges készlethiányát. Sajnos még semmit sem tudunk biztosra, de közeleg mindkét cég pénzügyi jelentésének kiadása, szóval úgyis minden kiderül majd.

Mit gondoltok vajon igaz a hír?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)