Hirdetés

Sony Online Entertainment - egy előfizetés mind felett

|

A SOE főnöke bejelentette, hogy fontolgatják egy összevont előfizetési modell létrehozását minden játékukhoz.

Hirdetés

Egy Reddit posztban említette meg John Smedley, a SOE főnöke, hogy egy újfajta megoldás kipróbálását fontolgatják. „Fontolgatunk - és valószínűleg be is vezetünk - egy olyan modellt, ahol ha előfizetsz az egyik játékunkra, akkor előfizetést kapsz mindegyikhez (legalább is mindegyik PC-s címhez) a jelenlegi, 14,99 dollár/hó árért.”

„Lesz, aki majd azt mondja, hogy ő csak a PlanetSide 2-t tolja, ez őt nem érdekli. Erre az lesz a válaszom, hogy remek játékaink vannak, egy részük még be sincs jelentve, és ezek kiszolgálnak majd sokféle játékost. Készül már az EverQuest Next és az EverQuest Next Landmark, illetve rengeteg más, amelyeket még a PlanetSide 2 játékosok is szeretni fognak.”

Ha az egyesített fizetési modell megvalósul, akkor pénzt vissza nem fognak kapni azok, akiknek több címre van előfizetésük, viszont tovább fog tartani az összevont előfizetésük. Ez a modell nem lesz alkalmazható viszont a konzolos címekre a különböző korlátozások miatt. Ott valamilyen más megoldást találnak majd ki.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)