Hirdetés

Sony Online Entertainment - segítsünk a japán földrengés rászorulóin.

|

Bár már egyre kevesebb a hír, azok egyelőre nem épp a legjobbak - a japán földrengés sajnos korszakos jelentőségű esemény lett.

Hirdetés

Nagyon sok videójátékos cég segített már, de még mindig vannak új felajánlások.

Itt van például a japán Sony Online Entertainment, a Sony mmo divíziója, amely a következő játékaiban várja a játékosok segítségét:Everquest, Everquest II, Star Wars: Galaxies, Star wars: Clone Wars Adventures, Free Realms, Magic: The Gathering Tactics és PoxNora.

Ezekben a játékokban különböző online tárgyakat kínálnak eladásra, amelyek bevételei a japán rászorulók számára kerülnek átutalásra. Az Everquestben például virágzó cseresznyefák vásárolhatóak (ez a fa egyébként is igen jellemző Japánra). Ilyen fák vásárolhatóak a Free Realmsben és a Clone Wars Adventuresben is.

A Star Wars Galaxiesben egy virtuálisan megtömött Tauntaun, az Everquest 2-ben a Tavasz Emléke Szobor (Memory of Spring Statue) és a Gift of Falling Blossoms, azaz a Hulló Szirmok Ajándéka használható segítségre.

Előfordulhat, hogy adott játékok más tárgyakat és lehetőségeket is kínálnak, így aki szeretne SOE játék segítségével adakozni és segíteni, az tájékozódjon az adott játék hivatalos honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)