Hirdetés

Sony pletykák: PlayStation 3 árfaragás márciusban?

|

Sony pletykaözön. Olcsóbb PlayStation 3, egy helyben toporgó Uncharted 2, világuralom és durva God of War 3.

Hirdetés

Londonban összeterelték a Sony Computer Entertainment elérhető alkalmazottjait és hosszas előadás keretében tájékoztatták őket az elkövetkezendő hónapok stratégiájáról, változásairól és megjelenéseiről. A találkozón részt vett egy Legends álnéven futó személy, aki volt olyan kedves és felöltötte a „magát megnevezni nem kívánó forrás" jelmezét és információkat szivárogtatott ki a megbeszélésről. Mivel becses nevét nem ismerjük kizárólag a Legends megszólításra támaszkodhatunk, és töménytelen mennyiségű, nos, pletykára. Elsőként lássuk legérdekesebb hírét, elmondása alapján a Sony nem kíván elsüllyedni a gazdasági posványban ezért márciusban leszállítja PlayStation 3 konzoljainak árát. Forrásunk úgy fogalmazott, hogy „versenyképes árakkal szeretnének operálni 2009 márciusától".

ps3rumor.jpg

Ezután David Reeves elnök elárulta, a PAL területeken jobban teljesítenek, mint nagy vetélytársuk, valamint felhasználóik száma 2009-ban tovább növekszik majd. Ja igen, jövőre technológiai újításokkal készülnek frissíteni PlayStation 3 rendszerüket és jelentős bevételeket termelő marokkonzoljukat. Az összejövetelen bemutattak egy rövid részletet az Uncharted második részéből, forrásunk szerint grafikája szemernyit sem változott elődjéhez képest, de nem lesz olyan rossz. Részleteket látott a Killzone második és a God of War harmadik epizódjából, utóbbi esetében nem tudta eldönteni, hogy CGI jeleneteket látott vagy sem. Elmondása szerint egyes jelenetek úgy tűntek mintha a játékból származnának, azonban annyira elképesztőn jól mutattak, hogy nem tudta eldönteni mit is látott valójában. Köszönjük neki az információkat, betettük a pletykafiókba, várjuk melyek kerülnek megvalósításra, illetve válnak valóra

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)