Hirdetés

Ismerd meg kicsit jobban a God of War fejlesztőit (videó)

|

A God of War szériáért felelős Sony Santa Monica stúdió videósorozata az utolsó fejezetéhez ért, amelyben a fejlesztőcsapat kapta a főszerepet.

Hirdetés

Jó ideje pletykálják egy új God of War játék bejelentését, már az E3 2014-en is számítottunk rá, majd a PlayStation Experience-en is szóba került, viszont a legtöbb információnk egyelőre annyi az új részről, hogy veteránok dolgoznak rajta. A God of War III Remastered segített a rajongóknak enyhíteni a várakozás okozta feszültséget, de azért már nagyon kíváncsiak vagyunk a folytatásra.

A következő God of War epizódról sajnos most sem tudtunk meg újat, az azt fejlesztő brigádról, a Sony Santa Monicáról viszont annál inkább, köszönhetően a "Santa Monica Studio Creatives" névre hallgató videósorozat legújabb, "Team is Everything" (magyarul a csapat mindenekfelett) című részének.A közel ötperces videóban a stúdió feje, Shannon Studstill magáról és természetesen társairól egyaránt, ezáltal kicsit közelebbről is megismerhetjük a Sony Santa Monica logó mögött megbújó embereket, valamint a főhadiszállásukat: 

Ha kíváncsiak vagytok a négyrészes videósorozat korábbi három fejezetére is, alább végignézhetitek őket: 

Nektek melyik a kedvenc Sony Santa Monica játékotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)