Hirdetés

Bejelentésekkel készül hétfőre a PlayStation

|

A Nintendo és az Xbox után a PlayStation újdonságait is egy könnyed élő adásból ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Sony idén nem akar nagy felhajtást, inkább konkurenciáihoz hasonlóan többször jelentkezik egy évben, mindig akkor, amikor épp van valamilyen mondanivalója.

Hirdetés

Az Inside Xbox és a Nintendo Direct mellé most már a State of Play nevét is érdemes lesz megjegyeznünk. Az első adást március 25-én, hétfőn tartják, itthoni idő szerint este 10-től. Annyit már lehet tudni, hogy készülő PlayStation 4-es és PSVR-os játékokról lesz szó, már bejelentett címekről tudhatunk meg új dolgokat, és még ismeretleneket is le fognak leplezni. Legjobban persze a The Last of Us Part II, a Ghost of Tsushima és a Death Stranding megjelenési dátumára vágyunk, de bármi jöhet.

Az adást  Twitchen, YouTube-on, Twitteren és Facebookon is közvetítik. Ez az első lesz a sok közül, várhatóan az E3 környékén is tartanak egyet. Meglátjuk.

A csapat következő nagy játéka, a Days Gone április 26-ától lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)