Hirdetés

A Sony tagadja, hogy a PS3 túlságosan melegedne

|

A Tokyo Game Show-n jelenlévő PS3-ak túlmelegedtek - legalább is David Gibson, a Macquire Securities egyik elemzője szerint. A Sony tagad.

Hirdetés

"A túl sok hőtermelés olyan fokú, hogy az már a gép stabilitását veszélyezteti" - állította Gibson, amely kijelentésnek köszönhetően 2.75%-ot estek a Sony részvények a tőzsdén.
"A cégünk kategórikusan tagadja, hogy bármilyen túlmelegedési problémája lenne" jelentette be a Sony egy hivatalos közleményében.
A nemzetközi céget azóta "piszkálja" a sajtó, amióta bejelentették, hogy elhalasztják a PS3 megjelenést 2007 márciusig, mivel nem néhány fontos komponenst még nem tudtak legyártani. A túlmelegedési pletykák pedig azóta terjedtek el, amióta bevontak lithium ion elemeket, amelyket a Sony gyártott, és ez a Dellt, Thoshibát és Apple-t is érzékenyen érintette...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)