Hirdetés

Sony Vaio Call of Duty: Black Ops bajnokság

|

A BGS 2010 programjai közül az egyik legnépszerűbb minden valószínűség szerint a CoD: Black Ops mérkőzéssorozat lesz.

Hirdetés

Milyen szerencsés egybeesés, hogy az idei esztendő egyik legjobban várt játéka, a Call of Duty: Black Ops november 9-én, tehát a Budapest Game Show 2010 előestéjén jelenik meg.



A show nem csupán arra lehet ideális, hogy a helyszínen kipróbáld még megvásárlás előtt a játékot, hanem arra is, hogy ország-világ előtt bizonyítsd, a Call of Duty: Black Ops multijában nincs ellenfeled közel, s távol. Mindezt a Sony Vaio jóvoltából megtartott Call of Duty: Black Ops bajnokság keretein belül teheted meg. A nevezés teljesen ingyenes, a helyszínen katonai egyenruhába bújtatott lányoknál folyamatosan lehet rá jelentkezni. Lényegtelen, hogy melyik nap látogattok ki a showra, hiszen mind szerdán, mind csütörtökön 14:00-ás, 16:15-ös, valamint 18:30-as kezdéssel indulnak a versenyek legfeljebb 100 fő részvételével. A mérkőzések 10 fős Free for Allban zajlanak, hosszuk pedig egységesen 10 perc. Akinek az idő lejártakor a legtöbb pontja van, az értékes nyereményben részesül, valamint továbbjut a selejtezőkörből. A nyolc selejtező legjobbjai egy nyolcfős összecsapásban mérik majd össze tudásukat, s a döntő győztese egy eredeti Call of Duty: Black Ops PC játékkal lesz gazdagabb.



A játék Sony Vaio F szériás notebookokon zajlik, amit a saját billentyűzetével kell játszani, valamint a mellékelt Microsoft Gaming egeret kell használni. Saját perifériát nem lehet a versenyre hozni, illetve csak az előre beállított kasztok közül lehet választani. Mindennek célja az egyenlő feltételek és a verseny gördülékenységének biztosítása. Az adminokat és a szervezést a Totalgaming csapata végzi, így a garantált a fair play és a minőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)