Hirdetés

Sorcerer King: Rivals - ebben a játékban saját RPG-t is csinálhatsz

|

A Stardock legújabb alkotásában akár azok is megalkothatják a saját szerepjátékukat, akik még csak most próbálkoznak először ilyesmivel.

Hirdetés

Akkor tudja egy játék igazán meghosszabbítani az élettartamát a piacon, hogy a játékosok kezébe adja a tartalomgyártás lehetőségét. Legyen szó akár egy egyszerű pályaszerkesztőről vagy akár egy teljes modding suite-ról, teljesen biztos, hogy a rajongók ki fogják hozni belőle a maximumot.

Ugyanerre épít a Stardock legújabb 4X stratégiai játéka is, a Sorcerer King: Rivals, amiben a fejlesztők ígérete szerint minden eszközt megkapunk ahhoz, hogy megalkossuk a saját szerepjátékunkat, amit aztán könnyen, macera nélkül megoszthatunk a világgal.

Az első rész (aminek csak simán Sorcerer King volt a címe) egy amolyan isten szimulátor volt, melyben a játékosnak egy hatalomra törő mágust kellett megállítania az ördögi terveiben. Nem volt egyáltalán rossz játék, de a Stardock is elismerte, hogy hamar unalmassá vált az egész, így a koncepciót megfordítva a folytatásban a játékosnak kell istenné válnia, amiben a riválisai próbálják majd megakadályozni.

A Sorcerer King: Rivals megjelenése szeptember 22-én várható, egyelőre úgy tűnik, hogy csak PC-n. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)