Hirdetés

Sorra lépnek le a Halo Infinite alkotói, van, aki a Netflixnél folytatja

|

Most épp az egész Halo franchise vezetője, Frank O'Connor dobbantott.

Hirdetés

Tavaly ősszel érkezett a hír, miszerint távozik a Microsofttól a Halo stúdiójának vezetője, Bonnie Ross, aki 15 évig állt a 343 Industries élén, és nem mellesleg a Microsoft egyik alelnöke is volt. Ezt követte Tom French multiplayer kreatív rendező kilépése tavaly decemberben, majd idén áprilisban Joseph Staten, a Halo Infinite rendezője is a távozás mezejére lépett. És nincs megállás, ma arról érkezett hír, hogy ebben a hónapban az egész Halo franchise vezetője, Frank O'Connor is lelépett a Microsofttól.

Év elején kaptak szárnyra azok a pletykák, melyek szerint a 343 Industries dolgozóinak egyharmadát elbocsátották, a csapat már csak multiplayer frissítéseken dolgozhat, a következő nagy Halo-játékot egyáltalán nem ők fogják készíteni. A stúdió erre egy meglehetősen szűkszavú közleménnyel reagált.

Hirdetés

Szintén friss hír, hogy már meg is van a korábban említett Joseph Staten új munkahelye: a Netflixnél fog dolgozni kreatív rendezőként, egy teljesen új AAA-játékot fog itt készíteni. Az új IP egy multiplatform cím lesz, de ennél többet egyelőre nem árult el róla Staten - valószínűleg még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszánál járhatnak, szóval a nagy leleplezésre még biztosan várni kell.

De talán ennél is érdekesebb kérdés az, hogy milyen jövő vár a 343 Industriesra azt követően, hogy gyakorlatilag sorra távoznak onnan a stúdió legfontosabb emberei. Ennek tükrében már korántsem tűnnek olyan hihetetlennek az év elején kezdődő pletykák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)