Hirdetés

Soul Calibur II HD - Wii U-ra is jön, ha szépen kéritek

|

A jelenleg is készülő Soul Calibur 2 HD remake célplatformjainak száma bővülhet, ha úgy akarjuk.

Hirdetés

Verekedős játékokból nincs hiány manapság, bár továbbra is főleg a konzolos játékosoknak adatik meg a lehetőség, hogy változatos fegyverekkel és harctechnikákkal verjék bucira virtuális karaktereikkel mások harcosait.

A Soul Calibur sorozat is új részekkel jelentkezik hamarosan, készül a free-to-play Soul Calibur: Lost Swords, illetve jön az egyelőre csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra szánt Soul Calibur II HD remake is. A Namco egyik illetékese elárulta, hogy nem zárták ki a Wii U-t sem, mint lehetséges célplatformot, de csak akkor adják ki a játékot a Nintendo platformjára, ha úgy érzik, elég nagy az igény rá, továbbá bíztatta a rajongókat, hogy Twitteren fejezzék ki, mennyire vágynak a portra. Nem kell agresszívnak lenni, szépen kell kérni. A játék a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról lesz letölthető hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)