Hirdetés

Soul Calibur V - februárban érkezik

|

Japánban végleges megjelenési dátumot kapott a Soul Calibur ötödik része. A felkelő nap országának lakói február másodikától vethetik bele magukat a harc sűrűjébe, ráadásul a borítójukon szerepelni fog a jó öreg Ezio Auditore is, aki mint tudjátok játszható karakter lesz.

Hirdetés

 

A méltán híres sorozat nagyon nagy reményekkel indul világszerte, A negyedik részből egy év alatt közel 2.3 millió darabot, a fejlesztők reményei szerint ezt a számot mindenképpen túlszárnyalják majd az ötödik rész eladásai.

A hatalmas pallosok és lenge ruhás leánykák játéka egyaránt népszerű a keleti és nyugati játékosok körében, szóval erre minden esély megvan. Ráadásul a Mortal Kombat sorozat sikeres visszatérése új löketet adott a verekedős játékok piacának, szóval minden adott egy rendkívül sikeres Soul Calibur V megjelenéshez.

Európában és az USA-ban már január végén egymásnak eshetnek a játékosok a virtuális arénákban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)