Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - halálhörgést hoz a legújabb trailer

|

Hosszú hallgatás után befutott a Space Hulk: Deathwing legújabb előzetese, amely pont azt hozza, amit a játéktól is elvárunk. Fröcsögő vért és hatalmas fegyvereket, mindezt hangulatos tálalásban.

Hirdetés

A Space Hulk: Deathwing nem nevezhető éppen agyonhype-olt játéknak, hiszen örülünk, ha félévente beesik egy új előzetes. Legutóbb egy rövid de velős trailerrel leptek meg minket a fejlesztők, most pedig egy kicsit hosszabb anyaggal jelentkeztek, hogy bőven legyen időnk élvezni a képsorokat.

A Games Workshop csodáin jelenleg több stúdió is dolgozik, így ebben az évben csak úgy ömlenek majd a Warhammer játékok. A Space Hulk: Deathwing valószínűleg nem a legváltozatosabb, de minden bizonnyal az egyik legizgalmasabb játékélményt nyújtja majd mind közül, amelyből az új előzetesben is kapunk egy szeletet.

A fejlesztők szerint az egész trailer a játék motorjában, Unreal Engine 4-ben készült, ez azonban nem azt jelenti, hogy tényleges gameplay-ből van összevágva a cucc. A videó ettől függetlenül igencsak tetszetős, így még sosem daráltunk génorzókat, miközben egy mariachi banda játszott a háttérben. A megjelenési dátummal vagy a platformokkal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink, de ha megtudunk valamit, nektek szólunk majd először.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)