Hirdetés

Space Hulk: Deathwing - traileren a Warhammer FPS

|

A Streum On Studio gondozásában készülő Space Hulk: Deathwing megkapta első teaser trailerét.

Hirdetés

A - fajtájához hűen - rövidre és tömörre sikeredett Space Hulk: Deathwing teaser trailer egy Space Marine Terminatort mutat teljes harci felszerelésben menetelve. A menetelést egy éles sikoly (valószínűleg egy Genestealeré) szakítja félbe, majd sötétség és lövöldözés vegyül a hangok közé.

A Streum On Studio az E.Y.E: Divine Cybermacy játékáról vált híressé, munkáját pedig a Cyanide segíti. A Space Hulk: Deathwingben a videón is látott Space Marine Terminatorok szerepébe bújhatunk és Genestealerek rajai ellen vehetjük fel a harcot, missziókkal, skillekkel és mindennel ami egy mai játékban elengedhetetlen.

Egyes híresztelések szerint a Space Hulk: Deathwing Unreal Engine 4-et fog használni. További infókat később tudhatunk meg, nem kizárt, hogy a hét folyamán még gazdagodunk majd érdekességekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)